Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beton Event (tip)

5 november 2020 van 9:00 am tot 12:00 pm

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 12 november 2020 at 9:00 am

One event on 19 november 2020 at 9:00 am

One event on 26 november 2020 at 9:00 am

Beton Event – Betonvereniging gaat van offline naar online

Het Beton Event is het online event voor de betonindustrie. De Betondag en Beton Experience vinden normaliter op locatie plaats in november maar worden in verband met de onzekerheid van COVID-19 in fysieke vorm verplaatst naar november 2021. Uiteraard willen wij de maand november niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Vandaar dat wij het online Beton Event 2020 lanceren!

Het Beton Event 2020 is een uniek online evenement voor professionals, studenten en docenten waar vanaf kantoor of thuis aan kan worden deelgenomen. De kernwaarden kennis delen, kennis opdoen en kennis maken staan hierin centraal. Op donderdag 5, 12, 19 en 26 november organiseren wij in de ochtenden een interactief programma samengesteld door onze programmacommissies en partners. Naast het inhoudelijke programma zal er ook ruimte zijn om nieuwe contacten en bestaande relaties te ontmoeten tijdens de netwerkcarrousel en op de digitale beursvloer! Dit allemaal op een veilige afstand.

Thema’s

  • 5 november: Klimaatadaptatie
  • 12 november: Energietransitie
  • 19 november: Verstedelijking
  • 26 november: Circulariteit

Bezoek dit online congres

Het Beton Event wordt georganiseerd door de Betonvereniging, het kennisnetwerk voor de betonbouw.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!