Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

125 jaar Bewegwijzering

4 juni 2020 van 3:30 pm tot 4:30 pm

Online talkshow 125 jaar Bewegwijzering

Voor de meeste Nederlanders is kloppende bewegwijzering zo vanzelfsprekend als schoon drinkwater uit de kraan, maar ons land is koploper in bewegwijzering en kent een bijzondere geschiedenis als het gaat om mensen van A naar B brengen. De Nationale Bewegwijzeringsdienst viert dit jaar 125 jaar bewegwijzering en organiseert op donderdag 4 juni een online talkshow.

Tafelgasten

In de online talkshow wordt er ingegaan op de toekomst van onze bewegwijzering. Hoe ziet bewegwijzering voor auto en fiets eruit anno 2030 en 2050? Welke rol ligt er voor de overheid en voor de serviceproviders? Tafelgasten zijn: Stephan Jansen van gemeente Rotterdam, Anita Liebrecht van Provincie Gelderland, Wouter Quite van Ministerie I&W, Jan Spoelstra van Provincie Overijssel en Dick de Waard, hoogleraar op het gebied van human factors aan de Rijksuniversiteit Groningen. 

Aanmelden

Volg de discussie en doe mee via de chat. De livestream start op donderdag 4 juni om 15.30 uur (eindtijd 16.15 uur).

Gegevens

Datum:
4 juni 2020
Tijd:
3:30 pm tot 4:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.lyyti.fi/reg/125_jaar_nbd

Organisator

WOW – Wegenbeheerders Ontmoeten Wegenbeheerders platform
Telefoon:
06 11 08 26 25
E-mail:
info@platformwow.nl
Website:
https://www.platformwow.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!