Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aan de slag met energieprestatie 2.0

13 oktober 2020 van 10:00 am tot 12:00 pm

Vanaf 1 januari 2021 is de bepalingsmethode NTA8800 van kracht en geldt dat vergunningsaanvragen voor alle nieuw te bouwen gebouwen moeten voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). Ook zal vanaf 1 januari 2021 het energielabel worden vastgesteld op basis van NTA8800.

Wat betekenen deze veranderingen in de praktijk voor de kwaliteitsborging, opnameprotocollen en het energielabel? NEN organiseert 13 oktober een gratis webinar over energieprestatie gebouwen (EPG).

Hét webinar rondom energieprestatie gebouwen

Op 13 oktober organiseert NEN van 10:00 tot 11:45 uur een gratis webinar over de nieuwe EPG.

  • Experts uit de markt
    Tijdens het webinar komen verschillende sprekers van het ministerie van BZK, RVO, ISSO, InstallQ en ingenieursbureau Nieman aan het woord om u inzicht geven in de laatste stand van zaken.
  • Praktisch webinar
    U ontvangt tips, zodat u zich kunt voorbereiden op het vernieuwde Stelsel Energieprestatie Gebouwen. Kortom dit webinar mag u niet missen. De presentatie van het webinar is in handen van Erik Peekel.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!