Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alternatieve vastgoedbeleggingen

2 juni 2020 van 2:30 pm tot 4:30 pm

€ 37,50
VastgoedJournaal evenementen

Wat kunt u verwachten?

Bij vastgoedbeleggingen wordt er al snel gedacht aan beleggen in kantoorpanden, winkels of woningen. Maar u kunt ook ‘out of the box beleggen’, in alternatief vastgoed. Wat wordt hier onder verstaan en voor wie is dit interessant? En ook niet geheel onbelangrijk: wat is het rendement?

Tijdens dit webinar geven Jurgen Mensink (directeur/eigenaar Arrow Capital en directeur/mede-eigenaar Oasis Parcs) in co-presentatie met Yves Duponselle (directeur Xeon International), Julian Doorten (directeur Storage Share) en Rick Faase (directeur GaragePark Nederland), hier vanuit hun eigen expertise antwoord op. Wat zijn interessante assets om in te beleggen? En waarom is beleggen in alternatief vastgoed actueler dan ooit?

Alternatieve vastgoedbeleggingen, ook wel new asset classes genoemd, zijn niche-markten waarvoor specifieke kennis vereist is. Die kennis en ervaring delen deze vier sprekers tijdens dit webinar graag met u, zodat u inzicht krijgt in deze vastgoedtak en hier uw voordeel mee kunt doen. U kunt live tijdens het webinar uw vragen stellen. Kortom: Dit webinar mag u niet missen!

Programma

14:30 Presentatie Jurgen Mensink, directeur/eigenaar Arrow Capital en directeur/mede-eigenaar Oasis Parcs en Yves Duponselle, directeur Xeon International

Arrow Capital is een corporate finance boutique gespecialiseerd in investeringen in en de financiering van vastgoed en schepen. In samenwerking met Oasis Parcs biedt Arrow Capital vastgoedbeleggingen aan in het Xeon-Oasis Property Fund dat belegt in (de ontwikkeling van) premium resorts die worden gemanaged en verhuurd door Oasis Parcs.

  • Inleiding over alternatief vastgoed
  • Waarom is beleggen in alternatief vastgoed actueler dan ooit?
  • Mogelijkheden om te beleggen in premium resorts die Oasis Parcs managet en verhuurt

15:10 Presentatie Julian Doorten, directeur Storage Share

Storage Share opereert landelijk. Zij transformeren (tijdelijk) leegstaande kantoren en bedrijfshallen naar self-storage locaties. Zo veranderen zij het gebruik en creëren ze een nieuw verdienmodel voor vastgoedeigenaren.

  • De self-storage markt
  • Hoe kunnen beleggers met self-storage samenwerken om een interessant rendement te halen?
  • Is uw leegstaande kantoor of bedrijfshal ook geld waard?

15:40 Presentatie Rick Faase, directeur GarageparkNederland

GaragePark is marktleider in het snelgroeiende vastgoedsegment van garageparken met garageboxen. Begin 2020 heeft GaragePark in totaal 25 garageparken in Nederland gerealiseerd, met meer dan 2.500 garageboxen. GaragePark verzorgt het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur.

  • De vraag naar veilige en multifunctionele opslagruimtes
  • Garageboxen als solide en onderhoudsarme vastgoedbelegging
  • Het marketing- en verhuurplatform van GaragePark

Afsluitend komen de vier sprekers nog samen in beeld om u de kans te geven de laatste vragen te stellen.

Inschrijven
De kosten voor het bijwonen van dit webinar bedragen 37,50 excl. BTW p.p.

U kunt ook supporter worden van dit webinar voor 750 euro excl. BTW, dit is inclusief het bijwonen van het webinar. Als supporter wordt uw bedrijfslogo vermeld bij het programma op de site en op de openingssheet tijdens het webinar. Daarnaast gaat uw bedrijfslogo minimaal éénmaal mee in de eventnieuwsbrief.

Gegevens

Datum:
2 juni 2020
Tijd:
2:30 pm tot 4:30 pm
Kosten:
€ 37,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://vastgoedjournaal.nl/events/event/81/webinar-alternatieve-vastgoedbeleggingen

Organisator

Vastgoedjournaal
Telefoon:
023-7434909
E-mail:
events@vastgoedjournaal.nl
Website:
https://vastgoedjournaal.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!