Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Amsterdamse Vastgoeddag

29 september 2021 van 12:00 pm tot 4:30 pm

Hoe ziet de herijking van de Amsterdamse vastgoedsector eruit, als na de zomer corona tot het verleden behoort? En wat als het niet tot het verleden behoort? Hoe schatten sprekers en deelnemers in dat de markt zich ontwikkelt? Is de stilstand op de kantorenmarkt dan voorbij? Verandert de vraag naar metrages van corporates, van scale-ups? Hoe gaat het in de komende jaren met toerisme, zakenreizen, congressen, hotels en horeca? Met winkelleegstand en online verkopen? Welke gevolgen heeft dat weer voor logistiek vastgoed? Verandert de woningvraag door meer thuiswerken? Komen er minder expats? Vertrekken bewoners naar randgemeenten? Is dat blijvend?

Veel onzekerheden dus over de sterkste vastgoedmarkt van ons land. Heeft dat gevolgen voor vastgoedmarkten elders in Nederland? Hoor deze middag hoe vooraanstaande partijen over de Amsterdamse marktontwikkelingen denken. Wat hun visies zijn, hoe zij hun koers uitzetten. Discussieer mee, stel vragen en deel uw eigen opvatting. En ontmoet informeel alle partijen van betekenis. Naast het inhoudelijke programma is er volop gelegenheid tot netwerken.

Doelgroep: vastgoedbeleggers, vastgoedfinanciers, ontwikkelaars/bouwers, vastgoedgebruikers, woningcorporaties, ambtenaren, stedenbouwkundigen, architecten, vastgoedmanagementbedrijven, onderhoudsbedrijven, installateurs, makelaars, adviseurs.

Gegevens

Datum:
29 september 2021
Tijd:
12:00 pm tot 4:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://vastgoedjournaal.nl/events/event/176/amsterdamse-vastgoeddag-2021

Organisator

Vastgoedjournaal
Telefoon:
023-7434909
E-mail:
events@vastgoedjournaal.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hotel Novotel Amsterdam City
Europaboulevard 10
Amsterdam, NH 1083 AD
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden