Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Autodesk ‘ISO 19650’

17 juni 2021 van 1:00 pm tot 2:00 pm

In de afgelopen twee jaar heeft de komst van ISO 19650 ervoor gezorgd dat de bouwindustrie beschikt over een wereldwijde en gemeenschappelijke benadering van informatiebeheer en BIM. Wij weten hoe belangrijk het om data op een intelligente manier te managen – het maakt immers slimmere beslissingen mogelijk, verhoogt de transparantie en verbetert de voorspelbaarheid van bouwprojecten.

Autodesk heeft de agelopen diverse innovaties doorgevoerd om bedrijven te helpen te voldoen aan ISO 19650. In dit webinar hoort u alle ins en outs over onze innovaties in Autodesk Construction Cloud, waaronder workflows die projectteams ondersteunen om te voldoen aan de ISO 19650-normen. Een van de sprekers is Mercury Engineering.

Inschrijven kan via deze link

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!