Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Baanbrekende oplossingen voor brandbescherming van staal

5 november 2020 van 12:00 pm tot 1:30 pm

Learning lunch Brandwerende verf

Op donderdag 5 november organiseren Bouwen met Staal, Infosteel, Aalterpaint en Buildsoft een learning lunch met als titel ‘Baanbrekende oplossingen voor brandbescherming van staal’.

Ontdek tijdens deze Learning lunch hoe de nieuwste generatie brandwerende verven zich snel en efficiënt laten berekenen én uitvoeren, en neem kennis van een nieuw boek over brandveiligheid

Programma 5 november 2020 van 12.00 u. – 13.30 u.

12.00 Aanmelding op het digitale platform geopend  
12.15 Firetex FX6002 – innovatief brandwerend verfsysteem met ultrakorte doorlooptijd, zelfs bij RF120 Kris Vercamer (Aalterpaint)
12.40 Diamonds rekensoftware met module voor brandwerende verven Dorothée De Pauw (Buildsoft)
13.00 New fire book: Benelux rules the waves Ralph Hamerlnck (Bouwen met Staal & Adviesbureau Hamerlinck)
13.20 Vragen en antwoorden  
13.30 Einde  

Bestemd voor

Geïnteresseerden in de brandveiligheidsaspecten van ontwerpen en bouwen met staal, zoals constructief ontwerpers, constructeurs, brandveiligheidsadviseurs, staalbouwers, aannemers, architecten en bouwkundigen. Daarnaast docenten, studenten en bouwtoezichten.

Niveau

MBO, HBO en TU

Kenniseenheden Constructeursregister

De webinars van 0,5 uur zijn te kort om een punt (kenniseenheid) voor te geven voor het Constructeursregister.

Docenten/sprekers

Kris Vercamer (Aalterpaint), Dorothée De Pauw (Buildsoft) en Ralph Hamerlnck (Bouwen met Staal & Adviesbureau Hamerlinck).

Tijdsduur

De Learning lunch duurt circa 1,5 uur.

Waar en wanneer

Donderdag 5 november 2020. Check regelmatig de website Bouwen met Staal voor eventuele aanvullingen of wijzigingen.

Kosten en studiemateriaal

Deelname aan de Learning lunch is gratis. Voor de eerste 100 aanmelders is er een lunchbox met verfijnde maaltijd. Zie onze algemene inschrijvings- en betalingsvoorwaarden.

Aanmelden

Het aantal plaatsen is beperkt.  We vragen daarom dat maximaal 2 personen per bedrijf deelnemen. De presentaties zullen nadien ook online te bekijken zijn. Voor deelname moet u zich uiterlijk de woensdag voor het webinar aanmelden via het formulier onder de ‘Meld je aan’-button bovenaan op deze pagina. Bouwen met Staal behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!