Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BNA Architectendag: Inter <> actie

5 november 2020 van 1:00 pm tot 6:00 pm

Ontwerpen aan een betekenisvolle toekomst

De coronacrisis heeft ons met de neus op de feiten gedrukt. Onze gebouwen, scholen, ziekenhuizen, kantoren zijn niet ‘pandemieproof’. Tegelijkertijd doemt er een kans op: lukt het na deze crisisperiode wél om met elkaar die andere crisis aan te pakken? ‘Corona is een meteoriet, klimaatverandering een botsing tussen planeten’, liet de Nederlandse Bank weten.

Hoe gaan we vanuit de architectuur, samen met opdrachtgevers, overheden en gebruikers onze gebouwde omgeving toekomstbestendig krijgen? Wij zien genoeg welwillende, ideeënrijke mensen in de architectenbranche, gaan we samen over tot actie? Tijdens de BNA Architectendag draait het programma om actie en samenwerking, we zoeken nieuwe ideeën en oplossingen om tot een doorbraak naar écht anders bouwen te komen.

Hoe ziet het ziekenhuis, kantoor of school van de toekomst er uit? Wat maakt de stad van de toekomst nu echt duurzaam en natuurinclusief? En welke materialen, ontwerpen of strategieën zijn werkelijk toekomstbestendig?

Globale insteek van de middag
De BNA Architectendag is dit jaar een gecombineerd online en fysiek event* dat verdieping en achtergronden biedt op de belangrijkste ontwikkelingen van het architectenvak en de maatschappij. Je kunt er kennis opdoen via experts, samenwerken én samen denken over actuele vraagstukken.

Wil je meer weten of heb je een project gerelateerd aan het thema dat je wilt delen met je BNA collega’s neem dan contact op met Marieke Istha en/of Mark Oldengarm via

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!