Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bouwstroom Event

2 februari 2021 van 9:00 am tot 1:00 pm

Leren van elkaar en elkaar (digitaal) ontmoeten, dat is waar het om draait bij het Bouwstroom Event op 2 februari 2021. Alle spelers uit de bouw hebben de mogelijkheid zich te presenteren en met elkaar in gesprek te gaan. Na afloop van een interactief en gevarieerd programma heeft u een beter beeld van de ruime mogelijkheden die een conceptuele woning te bieden heeft.

Tijdens een tweetal sessies gaat u in gesprek met conceptaanbieders en bij het netwerken maakt u kennis met andere bedrijven en personen uit de branche. Deze kunnen werken bij een woningcorporatie, conceptaanbieder of een industriële partij. Op het Beursplein loopt u langs digitale marktkramen van de industriële partijen en de conceptaanbieders.

Gegevens

Datum:
2 februari 2021
Tijd:
9:00 am tot 1:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aedes.nl/agendas/2021/02/02-bouwstroom-event-2021.html

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon:
088 233 3700
E-mail:
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!