Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brandveilig verduurzamen bestaande gebouwen

29 september 2020 van 12:30 pm tot 1:30 pm

Bouwwereld Bouwkalender

Bouwwereld presenteert op 29 september om 12.30 een gratis webinar over brandveiligheid. Aanmelden voor dit webinar is nu al mogelijk. Twee sprekers van het webinar ‘Brandveilig verduurzamen bestaande gebouwen’ zijn al bekend. Het zijn Rudolf van Mierlo – senior adviseur brandveiligheid bij DGMR en Jos Lichtenberg – bouwinnovator en emeritus hoogleraar TU Eindhoven. Een derde spreker wordt nog uitgenodigd.

Brandveilig verduurzamen

In dit webinar gaat gespreksleider Peter de Winter, hoofdredacteur van Bouwwereld en ArchitectuurNL met zijn gasten op zoek naar de feiten over brandveilig verduurzamen. En dat is nodig ook. De komende decennia zal de bestaande gebouwde omgeving duurzaam en voortvarend gerenoveerd moeten worden. Het gaat hierbij om honderdduizenden woningen en flatgebouwen. Maar hoe doe je dat tegelijkertijd brandveilig?

Knelpunten en risico’s

Betrokken (bouw)partijen weten inmiddels hoe ze de verduurzaming energetisch moeten aanpakken – inpakken heeft men onder de knie – maar een verduurzaming tegelijkertijd brandveilig uitvoeren, is een kunst apart. En dat is precies waar dit webinar op ingaat. Het geeft antwoorden op de centrale vraag: ‘hoe verduurzaam je gevels en daken op een brandveilige manier?’ Jos Lichtenberg en Rudolf van Mierlo staan stil bij de knelpunten/risico’s, de meest gemaakte fouten en doen ze aanbevelingen om te komen tot brandveilig verduurzaamde gebouwen.

Aanmelden voor het Expertwebinar: “Brandveilig verduurzamen van bestaande gebouwen, hoe doe je dat?” van 29 september om 12:30 kan hieronder. Het webinar duurt ongeveer een uur.

Gegevens

Datum:
29 september 2020
Tijd:
12:30 pm tot 1:30 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.bouwwereld.nl/webinar/expertwebinar-brandveilig-verduurzamen-bestaande-gebouwen/

Organisator

Bouwwereld
Telefoon:
088 22 66 648
E-mail:
bouwwereld@eisma.nl
Site:
https://www.bouwwereld.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!