Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brandveiligheid door rookbeheersing

18 juni 2020 van 12:30 pm tot 2:00 pm

BBN Brandveilig Bouwen Nederland

Brandveilig Bouwen Nederland: Webinar rookbeheersing 18 juni

Op donderdag 18 juni presenteert Brandveilig Bouwen Nederland (BBN) het webinar ‘Brandveiligheid door rookbeheersing’ met Lieuwe de Witte, Maarten de Groot en Rudolf van Mierlo. Het webinar duurt van 12:30-14:00 uur en is gratis te volgen. 

Doel: bewustwording van het belang van rookbeheersing voor de veiligheid van gebruiker en hulpverlener

Web presentaties door:

  • Lieuwe de Witte; Vooruitblik op de resultaten van de experimenten rookverspreiding Oudewater; wat valt er te leren over rookverspreiding en het effect ervan op gebouwgebruikers en hulpverleners?
  • Maarten de Groot; Hoe is de staat van de rookbeheersing in uw gebouw?
  • Rudolf van Mierlo; De eisen aan rookbeheersing zijn met de NEN 6075 verhelderd en duidelijker opgeschreven. Wat houden deze eisen in? Wat betekenen ze voor de veiligheidsrisico’s en waarom zou u ze niet nu al toepassen?

Aanmelden voor het webinar >>

Rookbeheersing essentieel voor veiligheid

Bij een brand is het ontstaan van rook direct en indirect levensbedreigend. Uiteraard direct door het inademen ervan kan rook iemand verwonden of doden. Maar indirect leidt rook ondermeer tot ernstige verstoring van vluchtmogelijkheden bij brand, waardoor de veiligheid van de mensen in het pand ernstig in het geding is. Beheersing van rook in gebouwen is dus essentieel voor de veiligheid. Over hoe dat kan en wat de aandachtspunten zijn bij ontwerp, bouw, verbouw en beheer van gebouwen, organiseert Brandveilig Bouwen Nederland (BBN) op 18 juni het webinar ‘Brandveiligheid door rookbeheersing’.

Gegevens

Datum:
18 juni 2020
Tijd:
12:30 pm tot 2:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.bbn.nu/bbn-studiedag-2020/

Organisator

BBN Brandveilig Bouwen Nederland
Telefoon:
030-7509800
E-mail:
info@bbn.nu
Website:
https://www.bbn.nu/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!