Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brugdialogen

23 juli 2020 van 8:00 am tot 9:00 am

De Vervangings- en Renovatieopgave van onze infrastructuur staat meer dan ooit in de belangstelling. Duizenden kunstwerken in het hele land zijn aan vervanging toe. Willen we deze opgave op tijd, veilig, efficiënt en duurzaam uitvoeren, dan is van belang dat alle betrokken beheerders en marktpartijen met elkaar samenwerken en kennis uitwisselen. Het afgelopen jaar zijn er diverse Bruggenontbijten georganiseerd om dit onderwerp met elkaar uit te diepen. Eind juni starten we met een online vervolg hierop: Brugdialogen!

Achtergrondinformatie

De formule van iedere Brugdialoog is simpel: we starten met een kort welkom, dan plenair een introductie over een inhoudelijk thema door 2-3 specialisten/ervaringsdeskundigen, daarna gesprekken in kleinere groepen (4-5 mensen) en we sluiten plenair af met een ‘wrap-up’. Vroeg op de dag zodat het andere afspraken niet in de weg staat, geen kosten en geen reistijd. Kort en bondig, ‘to the point’ zodat we er met z’n allen wijzer van worden.

Voor wie?

Iedere Brugdialoog biedt de mogelijkheid om in gesprek te  gaan met collega-professionals. Neem kennis van ervaringen van anderen, discussieer over actuele en interessante thema’s, krijg je de kans om jouw netwerk uit te breiden, neem je kennis van actuele ontwikkelingen én doe je nieuwe ideeën op.

Door wie?

De Bouwagenda, Bouwcampus, Bruggenstichting, CROW en Platform WOW.

Wanneer?

  • Donderdag 25 juni 08:00 – 09:00 uur (online via Zoom)
  • Donderdag 23 juli 08:00 – 09:00 uur (online via Zoom)
  • Donderdag 27 augustus 08:00 – 09:00 uur (online via Zoom)

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.

Gegevens

Datum:
23 juli 2020
Tijd:
8:00 am tot 9:00 am
Evenement Categorie:
View Evenement Website

Organisator

De Bouwcampus
Telefoon:
015-20 26 070
E-mail:
info@debouwcampus.nl
View Organisator Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!