Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Business Day Duitsland

23 september 2021 van 9:30 am tot 5:00 pm

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens de online Business Day Duitsland op 23 september 2021. Centraal staan smart industry, waterstof, agrofood en digitale transformatie.

Bent u al actief in Duitsland of wilt u voor het eerst de Duitse markt op? Reserveer dan nu een plek in uw agenda voor de Business Day Duitsland. Aanmelden kan vanaf 26 augustus 2021.

Waarom deze Business Day?

Al van oudsher zijn Duitsland en Nederland handelspartners. Ons land exporteerde € 98,7 miljard aan goederen naar Duitsland in 2019. Ondanks de pandemie bleef de export stabiel. Deze steeg zelfs in het 1e kwartaal van 2021. Daarnaast investeert Duitsland flink in duurzaamheid en digitalisering. Gebieden waar juist voor Nederlandse ondernemers kansen liggen.

Nederland en Duitsland richten hun vizier al op de periode na corona (COVID-19), waarin zij inzetten op het versterken van hun innovatiekracht. Denk hierbij aan investeringen in onderzoeks- en innovatieprojecten op het gebied van smart industry, waterstof, agrofood en digitale transformatie. Hier liggen kansen voor ervaren en zeker ook startende Nederlandse ondernemers. Tijdens de Business Day Duitsland hoort u hoe u optimaal gebruikmaakt van deze kansen.

Gegevens

Datum:
23 september 2021
Tijd:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/save-date-business-day-duitsland-2021

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden