Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circulair bouwen haalbaar maken

27 oktober 2020 van 1:00 pm tot 4:00 pm

Gratis masterclass ‘Circulair bouwen haalbaar maken’

Bij circulair bouwen hergebruiken we materialen zodat afval ‘voedsel’ wordt. De kunst is het hergebruik van materialen financieel te laten bijdragen aan de haalbaarheid van uw bouwproject. Dat kan door naast de kosten van materialen te berekenen, ook te bepalen wat ze aan het einde van de levensduur opleveren. Total Cost of Ownership (TCO), dat is de maatstaf.

Het nieuwe stadskantoor van de gemeente Venlo is een goed praktijkvoorbeeld van circulair bouwen. Deze manier van denken en rekenen wordt ook bij andere opdrachten steeds meer omarmd.

Tijdens de masterclass ‘Financiel haalbare plannen met circulair bouwen’ delen we onze kennis over en ervaring met succesvolle circulaire bouwprojecten.Aan de hand van voorbeelden laten we zien hoe u circulariteit in de businesscase van uw projecten brengt. En hoe u de circulaire bal harder kan laten rollen.

Na deze masterclass weten deelnemers:

  • wat er speelt op de markt voor circulair bouwen
  • welke onderdelen kansrijk zijn en om nader onderzoek vragen
  • een handige rekenmethodiek voor toepassing van TCO
  • welke stappen ze kunnen zetten om projecten circulair te maken

Locatie

BBN Houten
De Molen 100
Houten, 3995 AX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
088 – 226 74 00
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!