Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circulair inkopen, de praktijk

10 september 2021 van 10:00 am tot 11:00 am

Praktijkvoorbeelden circulair inkopen dat is waar dit webinar om draait. Goede voorbeelden maar ook foute voorbeelden want juist daar leren we van! Veel interessante sprekers uit de praktijk komen aan het woord met aansprekende casussen zodat ook jij geïnspireerd raakt en de transitie naar een circulaire economie hierna kan voortzetten.

Wat is de behoefte na de Green Deal Circulair Inkopen? ‘Praktijkvoorbeelden’, klonk het unaniem op deze vraag in ons webinar op 2 juli jl. Praktijkvoorbeelden over allerlei verschillende onderwerpen zoals functioneel specificeren, contractmanagement, KPI’s maar ook transparantie in supply chain. Niet zelf het wiel uitvinden maar leren van anderen, ook van de gemaakte fouten of het omgaan met uitdagingen. Met een interessante groep sprekers vanuit verschillende invalshoeken bieden de partners min. I&W, Pianoo, RWS, MVO Ned en Nevi dit programma aan. Hendrik van Zandvoort geeft een korte reflectie op zijn ervaringen als inkoper ten tijde van de herhuisvesting van Alliander in Duiven. Zij werden gezien als pioniers op het gebied van circulair inkopen en hopen een voorbeeld te zijn voor andere opdrachtgevers.

Ook de interactie zal niet ontbreken in dit webinar, want uiteraard willen we ook graag weten wat jouw ervaring is op dit soort onderwerpen bij jouw organisatie. Definitieve invulling programma volgt later.

Tijdens dit event komen de volgende onderwerpen aan bod:
•    Praktijkvoorbeelden circulair inkopen
•    Circulair Inkopen na de GDCI
•    Buyer supplier groepen
•    Kennisplatform
•    Netwerkfunctie

Gegevens

Datum:
10 september 2021
Tijd:
10:00 am tot 11:00 am
Evenement Categorie:
Site:
https://nevi.nl/evenementen/webinar-circulair-inkopen-de-praktijk

Organisator

Nevi
Telefoon:
088 - 33 00 700
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden