Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circulair met voorgelakte metaalplaat voor daken en gevels

23 april 2021 van 1:00 pm tot 3:00 pm

Het webinar Circulair met voorgelakte metaalplaat voor daken en gevels is een vervolg op het webinar Voorgelakte metaalplaat voor daken en gevels van december 2020. Het webinar in april 2021 focust op de duurzaamheidsaspecten van – lees: circulair bouwen met – voorgelakte metaalplaat in de verschillende toepassingen als dak- en gevelmateriaal. Antwoorden worden gegeven op vragen als ‘waarom moet ik kiezen voor het toepassen van voorgelakt metaal’, ‘hoe past voorgelakt metaal in mijn duurzaam ontwerp’, ‘hoe circular is voorgelakt metaal?’.

De inleiding belicht de productieprocessen van voorgelakte staal- en aluminiumplaat met nadruk op de toekomstige verduurzaming met geringere CO2-uitstoot met als drijvende factor de EU Green Deal. Daarna wordt dieper ingaan op duurzaam bouwen met aandacht voor circulariteit, losmaakbaarheid en hergebruik aan de hand van bouwkundige toepassingen en voorbeeldprojecten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van (een deel van) de tien R’s: Rethink, Redesign, Reduce, Reuse, Repair, Refurbish, Remanufacture, Repurpose, Recycle, Recover.

Gegevens

Datum:
23 april 2021
Tijd:
1:00 pm tot 3:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.bouwenmetstaal.nl/evenementen/webinar-duurzame-voorgelakte-metaalplaat-voor-daken-en-gevels/

Organisator

Bouwen met Staal
Telefoon:
+31 (0)88 353 12 12
E-mail:
info@bouwenmetstaal.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!