Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circular Design Class

29 oktober 2020 van 9:00 am tot 5:30 pm

€ 150

De circulaire revolutie binnen de bouw & vastgoed sector is begonnen. De bouwsector is momenteel niet toekomstbestendig en is wereldwijd verantwoordelijk voor bijna de helft van de gebruikte grondstoffen. Een slimmer en efficiënter grondstoffenmanagement is cruciaal om welvaart blijvend mogelijk te maken. Daarom nodigen CIRCO & BNA Academie alle architecten uit om via de principes van de circulaire economie aan een toekomstbestendige industrie te werken.
Deze class wordt mede mogelijk gemaakt door CIRCO.

Wat leer je?

Tijdens deze ééndaagse workshop leer je als architect de ins & outs van ‘circular design’. Wat zijn de principes van de circulaire economie, waarom is het interessant voor jou én je opdrachtgever en hoe neem je als creatieve professional de rol van change agent in? Je gaat concreet aan de slag met circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën, waarbij het TU Delft onderzoek ‘Products That Last’ vertrekpunt is.

Voor wie?

Deze Class is bedoeld voor architecten, interieurdesigners, ruimtelijke ontwerpers, industrieel ontwerpers of andere betrokken creatieve professionals uit de bouw & vastgoed industrie. Het maximaal aantal deelnemers is 15.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!