Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circular Framework In-Use

18 mei 2021 van 2:00 pm tot 3:00 pm

DGBC wil de circulaire bouwoplossingen verbreden en toepasbaar maken naar de gehele bouwsector. Duidelijkheid helpt de markt. Ook om invulling te geven aan bijvoorbeeld de doelstelling om 100% circulair te zijn in 2050. Een belangrijke vraag daarbij is: hoe krijgt circulariteit een plek in de gehele bouwopgave? Om hier antwoorden op te krijgen worden er indicatoren geïdentificeerd, die circulariteit steeds een stapje concreet, meetbaar en toepasbaar maken.

DGBC heeft in 2018 een Framework for Circular Buildings opgesteld, gericht op de nieuwbouw. Momenteel werken we aan een nieuw Framework. Deze richt zich specifiek op het toepasbaar en meetbaar maken van circulariteit in de bestaande bouw en BREEAM-NL In-Use.

DGBC werkt hierin samen met Circle Economy, Metabolic, SGS Search, Alba Concepts en Valstar Simonis. Tijdens het webinar wordt de publicatie gepresenteerd.

Gegevens

Datum:
18 mei 2021
Tijd:
2:00 pm tot 3:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.dgbc.nl/agenda/webinar-circular-framework-in-use-332

Organisator

DGBC – Dutch Green Building Council
Telefoon:
+31 (0)88 - 55 80 100
E-mail:
info@dgbc.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!