Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Conceptueel Bouwen, Hoe dan?

28 januari 2021 van 10:00 am tot 12:00 pm

Wat is het gedachtengoed achter conceptueel bouwen en hoe pakt een woningcorporatie dat aan. Dat is wat centraal staat tijdens de (digitale) kennissessie Conceptueel Bouwen, Hoe dan? op 28 januari 2021.

Eén van de grootste uitdagingen de komende jaren: voldoende betaalbare huurwoningen beschikbaar hebben. Daarom zet de sector in op conceptueel bouwen. Bij conceptueel bouwen gaat de corporatie bestaande woningconcepten op de markt inkopen, in plaats van zelf nieuwbouwprojecten ontwikkelen. Dit verlaagt de kosten en zorgt voor meer betaalbare huurwoningen.

Tijdens de sessie komt het gedachtengoed achter conceptueel bouwen aan bod en deelt corporatie Elkien hoe zij verschillende projecten hebben aangepakt. Tenslotte is er aandacht voor welke veranderingen er in de organisatie nodig zijn om uw corporatie voor te bereiden op conceptueel bouwen.

Gegevens

Datum:
28 januari 2021
Tijd:
10:00 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aedes.nl/agendas/2021/01/kennissessie-conceptueel-bouwen-hoe-dan.html

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon:
088 233 3700
E-mail:
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!