Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Corona-maatregelen in gebouwen

25 juni 2020 van 2:00 pm tot 3:30 pm

DGBC Dutch Green Building Council

De Coronacrisis heeft impact op hoe we ons werk doen. De nieuwe werkelijkheid van de anderhalvemetersamenleving vraagt ook op de werkvloer om een snel en adequaat antwoord. In april/mei heeft DGBC een reeks webinars georganiseerd om kennis en ideeën te delen over gezondheidsmaatregelen in gebouwen in Coronatijd. Deze online Kennissessies worden op 25 juni opgevolgd door online Praktijksessies ‘Corona-maatregelen in gebouwen’: Welke praktijkervaringen, kennis en lessen zijn er te delen over een gezonde werkomgeving in de anderhalvemetersamenleving?

Na een plenaire inleiding, waarin we je op de hoogte brengen van de laatste stand van zaken, gaan we in online breakout sessies (tafels) uiteen om verder de praten over de volgende onderwerpen:
A. Binnenklimaat en installaties
B. Indeling en inrichting
C. Sociaal-psychologische aspecten

Hosten van een tafel
DGBC-partners krijgen de mogelijkheid om een tafel hosten, bij interesse stuur een mail naar j.kadijk@dgbc.nl.

Toegang
Vrij toegankelijk voor DGBC-partners. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers per interactieve breakoutsessie. Het is mogelijk dat we meerdere groepen per thema formeren. Inschrijven kan via de oranje button links. Een week voor het webinar, ontvang je de toegangslink.

Gegevens

Datum:
25 juni 2020
Tijd:
2:00 pm tot 3:30 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.dgbc.nl/agenda/praktijksessies-corona-maatregelen-in-gebouwen-189

Organisator

DGBC – Dutch Green Building Council
Telefoon:
+31 (0)88 - 55 80 100
E-mail:
info@dgbc.nl
Website:
https://www.dgbc.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!