Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CorporatiePlein: Dag van de woningcorporatie

23 september 2021 van 9:30 am tot 4:00 pm

CorporatiePlein 2021, dé vakbeurs over Bedrijfsvoering, ICT en Innovatie voor woningcorporaties

CorporatiePlein is al jaren dé Bedrijfsvoering, ICT en Innovatiebeurs voor woningcorporaties. Vorig jaar moesten we de tiende editie noodgedwongen online verzorgen. Dit jaar gaan we weer vol voor een fysiek evenement!  We hopen dat deze 11e editie er vooral weer één wordt van live ontmoeten en netwerken. Want mensen, wat hebben we dat gemist!

CorporatiePlein 2021

CorporatiePlein wordt 23 september dus weer een ‘gewone’ vakbeurs met waar nodig wat aanpassingen. Dit jaar bijvoorbeeld geen volgepakte theaters, maar de volledige ruimte voor bezoekers voor de beursstands in de royale en goed geventileerde hal. Op veel van de beursstands worden kleinschalige kennissessies verzorgd, met veel aandacht voor jouw specifieke vragen.

CorporatiePlein biedt kennis en inhoud voor corporatiemedewerkers in de vakgebieden Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering, Innovatie & ICT. Aanmelden kan eenvoudig via deze website.

Gegevens

Datum:
23 september 2021
Tijd:
9:30 am tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://corporatieplein.nl/nl/programma

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24
Houten, 3992 AE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 634 9100
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden