Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Countering Corona // Corona Doelscenario’s

25 maart 2021 van 3:00 pm tot 4:00 pm

BNA heeft nieuwe toekomstscenario’s ontwikkeld waarin de mogelijke gevolgen van de coronapandemie voor de architectenbranche en de architectenbureaus zijn verkend. Deze zijn in twee afzonderlijke publicaties uitgebracht. Catch Covid-19 zijn omgevingsscenario’s voor de branche als geheel, waarbij van buiten naar binnen wordt gedacht. Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen waar een organisatie zelf geen invloed op heeft maar die wel heel bepalend zijn? Countering Corona zijn doelscenario’s waarbij van binnen naar buiten wordt gedacht. Welke meest strategische keuzes kun je met je organisatie maken in een gegeven context? Scenario’s zijn geen voorspellingen, maar een strategisch instrument om mogelijke toekomsten in kaart te brengen en daarover in dialoog te gaan.

Om deze scenario’s extra toe te lichten biedt de BNA Academie een exclusief webinar aan over dit thema. Tijdens het webinar op 25 maart vertalen Fred Schoorl en Roger Tan de BNA toekomstscenario’s naar de huidige praktijk met Corona en de toekomst en strategie van architectenbureaus. Het webinar zal gaan over de Countering Corona, doelscenario’s die zijn opgesteld.

Let op: dit webinar is van 28 januari verplaatst naar 25 maart 2021!

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor bureaumanager, business developers en leidinggevenden bij architectenbureaus.

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit webinar van een uur krijg je meer uitleg over het denken in scenario’s, hoe je weer focus in je bureau aanbrengt doormiddel van deze opgestelde doelscenario’s, welke competenties je binnen je bureau zou willen hebben. Samen met onze BNA directeur, Fred Schoorl, en onze expert Roger Tan leer jij hier op 25 maart meer over!

Gegevens

Datum:
25 maart 2021
Tijd:
3:00 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.bna.nl/agenda/webinar-countering-corona-corona-doelscenarios/online

Organisator

BNA, Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus
Telefoon:
+31 20 555 36 66
E-mail:
bna@bna.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!