Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de AFAS Beheerder

9 februari 2021 van 9:30 am tot 12:00 pm

De AFAS Beheerder zorgt ervoor dat de software van AFAS goed werkt binnen zijn of haar organisatie. Een ontzettend belangrijke rol dus! En daar kun je soms best wat hulp bij gebruiken. Zorg daarom dat je op 9 februari klaar zit voor de Dag van de AFAS Beheerder, een online evenement voor alle nieuwe AFAS Beheerders. Tijdens deze ochtend gaan we in op onderwerpen die jou helpen om een nóg betere AFAS Beheerder te worden. Daarmee help je jezelf en jouw organisatie blijvend een stap verder!

Let op: de Dag van de AFAS Beheerder organiseren we voor nieuwe AFAS Beheerders en voor de beheerders die nog niet eerder bij dit evenement zijn geweest. Ben je al wel een keer geweest? Dan verwelkomen we je graag op de AFAS Open & Succestival later in 2021!

Gegevens

Datum:
9 februari 2021
Tijd:
9:30 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.afas.nl/afas-beheerder-2021

Organisator

AFAS
Telefoon:
033-434 1800
E-mail:
marketing@afas.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!