Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Keten Draait Door: Van Idee tot Bouwwerkdossier

25 maart 2021 van 4:00 pm tot 26 maart 2021 van 6:00 pm

Interactieve talkshow

Een nieuw jaar, een nieuwe datum, nieuwe uitdagingen, nieuwe mogelijkheden en een nieuw (corona-proof) concept: de online talkshow “De Keten draait Door”.

Uiteraard gaan wij ook u betrekken bij deze talkshow. U kunt van achter uw beeldscherm niet enkel de show volgen, maar ook actief deelnemen door zelf vragen te stellen, stellingen te beantwoorden en daarmee in gesprek te gaan met de tafelgasten.

Presentator

Dit jaar zal Ben van der Burg de talkshow is goede banen leiden als presentator en discussieleider. Ben van der Burg was tussen 1986 en 1991 een succesvolle langebaanschaatser. In zijn carrière werd hij Nederlands kampioen allround en in 1990 werd hij tweede tijdens het WK-allround in Heerenveen. Op dit moment is Ben van der Burg columnist bij BNR Nieuwsradio en commercieel directeur bij Triple IT. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar zijn mening over IT en innovatie in de bouw.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!