Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Keten Draait Door

25 maart 2021 van 2:00 pm tot 4:00 pm

Een nieuw jaar, een nieuwe datum, nieuwe uitdagingen, nieuwe mogelijkheden en een nieuw (corona-proof) concept: de online talkshow “De Keten draait Door”.

Uiteraard gaan wij ook u betrekken bij deze talkshow. U kunt van achter uw beeldscherm niet enkel de show volgen, maar ook actief deelnemen door zelf vragen te stellen, stellingen te beantwoorden en daarmee in gesprek te gaan met de tafelgasten.

Presentator
Dit jaar zal Ben van der Burg de talkshow is goede banen leiden als presentator en discussieleider. Ben van der Burg was tussen 1986 en 1991 een succesvolle langebaanschaatser. In zijn carrière werd hij Nederlands kampioen allround en in 1990 werd hij tweede tijdens het WK-allround in Heerenveen. Op dit moment is Ben van der Burg columnist bij BNR Nieuwsradio en commercieel directeur bij Triple IT. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar zijn mening over IT en innovatie in de bouw.

Tafelgasten
Fries Heinis (Algemeen Directeur Bouwend Nederland), Doekle Terpstra (Voorzitter Techniek Nederland), Titia Siertsema (Voorzitter NVTB en implementatie-regisseur Wkb), Cor Molenaar (Econoom,Hoogleraar eMarketing en Distance Selling) en Peter Koenders (Directeur Koenders Totaalbouw) hebben hun deelname aan de talkshow reeds bevestigd. Meer namen volgen later nog.

Thema’s
Onze tafelgasten zullen met elkaar in gesprek gaan over onder andere de uitvoering van de Bouwagenda, hét nationale innovatieprogramma voor de hele bouwsector en DigiGO, het platform voor de versnelling van de digitalisering van de gebouwde omgeving. Wat is de impact van beslissingen voor het bedrijfsleven en hoe kan de bouwsector samen werken aan vernieuwing? Hoe kunnen standaarden hierin bijdragen en bijvoorbeeld helpen bij het inzichtelijk maken van de bouwkwaliteit of het efficiënter laten verlopen van de bouwlogistiek en het circulair en duurzaam bouwen?

Gegevens

Datum:
25 maart 2021
Tijd:
2:00 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://ketenstandaard.nl/agenda/nieuwe-datum-ketenstandaard-congres-18-03-2021/

Organisator

Ketenstandaard Bouw en Techniek
Telefoon:
088 1500 800
E-mail:
info@ketenstandaard.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!