Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitale veiligheid en Smart Mobility

2 maart 2021 van 1:00 pm tot 5:00 pm

Digitaal parkeren, deelvervoer, elektrisch opladen, intelligente toegang of zelfrijdende auto’s: mobiliteit wordt meer dan ooit gedreven door data en technologie. Infrastructuur, vervoersvormen en reizigers staan continu met elkaar in verbinding en die ontwikkeling neemt de komende jaren alleen maar toe.

De digitalisering van de mobiliteitsketen biedt kansen maar brengt ook risico’s met zich mee; datalekken en hackers liggen op de loer en kunnen de hele keten verstoren.Wat betekent die ontwikkeling voor je werk als ambtenaar in de mobiliteitsketen? Het antwoord op deze én andere vragen over digitale veiligheid in de mobiliteitsketen leer je in de driedaagse workshop Basiscursus Digitale Veiligheid in Smart Mobility.

Gegevens

Datum:
2 maart 2021
Tijd:
1:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.crow.nl/bijeenkomsten-en-congressen/workshop-digitale-veiligheid-en-smart-mobility-maa

Organisator

CROW
Telefoon:
0318 - 69 53 00
E-mail:
congressen@crow.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!