Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Disrupting architecture

19 november 2020 van 1:00 pm tot 2:00 pm

Algoritmes, 3D-printers, VR-brillen: het ontwerpen van gebouwde omgeving gebeurt al lang niet meer met alleen pen en papier. Zo ontwerpt Studio RAP de bebouwde omgeving met behulp van algoritmes(computational design) die vervolgens computergestuurd(met behulp van robotarmen) gemaakt kan worden.

Tijdens dit webinar zal Studio RAP uitgebreid ingaan op deze unieke digitale werkwijze. De onlangs gerealiseerde Grote Zaal van Theater Zuidplein dat met ontwerpalgoritmes is ontworpen en digitaal gefabriceerd, zal uitgebreid toegelicht worden. Evenals het project New Delft Blue, een pionier-project in de historische stad Delft dat de wereldberoemde decoratieve kwaliteiten van Delfts Blauw porselein herinterpreteert door 3d-keramiek-printen, computational design en glazuur-vakmanschap te combineren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!