Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duitse Zakelijke Cultuur

9 oktober 2020 van 11:00 am tot 12:00 pm

Leer ‘de’ Duitse manier van zakendoen kennen!

In deze praktijkgerichte cultuurtraining leert u meer over de belangrijkste do’s & don’ts bij de communicatie in het Duitse bedrijfsleven.

Nederlands grootste buurland en economische partner is zoveel meer dan één land met één stijl en cultuur. Hoe vindt u de balans tussen regionale verschillen en landelijke overeenkomsten? Wat verwachten uw Duitse leverancier en klanten van u – of u nu Nederlander bent of niet? En hoe kunt u scoren in uw zakelijke benadering?

In deze beknopte en interactieve cultuurtraining informeert DNHK-exportadviseur Aldo Lodder u, hoe ‘de’ Duitsers zakelijk denken en handelen, en hoe u uw Nederlandse aanpak ook in Duitsland tot een succes kunt maken.

Mocht het van overheidswege niet toegestaan zijn om dit seminar fysiek te laten plaatsvinden, dan wordt het een webinar met een lengte van 1,5 uur.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!