Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een blik op ‘n CO2-neutrale toekomst

29 september 2020 van 4:00 pm tot 5:00 pm

In dit Live Forward webinar geven de CEO van World Green Building Council Cristina Gamboa en Artist & Innovator Daan Roosegaarde hun visie op hoe we samen CO2-neutraal kunnen leven. Een uitdagende dialoog tussen twee baanbrekende pioniers. Na het delen van hun persoonlijke expertise  is er ruimte voor de deelnemers om samen met hen  dieper in te gaan op dit onderwerp. 

Op dinsdag 29 september 2020 organiseert Forbo Flooring Systems voor de allereerste keer een internationaal webinar.  De maatschappelijke verantwoordelijkheid en de urgentie om de CO2-uitstoot te verminderen is enorm. Wereldwijd merken we steeds meer de effecten van klimaatverandering. Momenteel is koolstof in de bouw verantwoordelijk voor 28% van de emissies in de bouwsector. Nieuwe en gerenoveerde gebouwen moeten voldoen aan de nul-netto-koolstofnormen om aan de SDG’s te voldoen. Hoe pakken we deze taak ketenbreed aan? Welke acties zijn er tot dusver ondernomen en waar staan we nog voor? Wij denken dat een CO2-neutrale gebouwde omgeving begint bij design.

Meld je snel aan via deze link

Programma Webinar
16:00 Welkom
16:05 Presentatie Cristina Gamboa
16:20 Intermezzo door Willem Burmanje
16:25 Presentatie Daan Roosegaarde
16:40 Vragen
17:15 Einde

Gegevens

Datum:
29 september 2020
Tijd:
4:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://architectenweb.nl/producten/product.aspx?ID=31734

Organisator

Forbo
Telefoon:
075-6477477
E-mail:
contact@forbo.com
Site:
http://www.forbo-flooring.nl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!