Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Energie-efficiënt bouwen en renoveren

16 maart 2021 van 10:00 am tot 1:00 pm

De Nederlandse regering wil in 2050 een klimaatneutraal gebouwenbestand hebben. Om dit te bereiken zijn energie-efficiënte oplossingen, slimme netwerken en opslagtechnologieën nodig. Duitsland staat voor dezelfde uitdaging en bevordert al meer dan twintig jaar de ontwikkeling van slimme en duurzame energieoplossingen. Inmiddels zijn er in ons buurland al meer dan 5 miljoen woningen gerenoveerd. Nederland kan hier veel van leren. Tijdens deze editie van de Duits-Nederlandse Energiemeeting delen organisaties en bedrijven uit beide landen hun ervaringen en actuele ontwikkelingen op dit gebied en bespreken de mogelijkheden voor een grensoverschrijdende samenwerking.

Gegevens

Datum:
16 maart 2021
Tijd:
10:00 am tot 1:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.dnhk.org/nl/evenementen/details/duits-nederlandse-energiemeeting-editie-energie-efficient-bouwen-en-renoveren

Organisator

DNHK | Duits-Nederlandse Handelskamer
Telefoon:
+31 (0)70 3114 100
E-mail:
info@dnhk.org
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!