Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Energielabel voor nieuwbouwwoningen

28 januari 2021 van 2:00 pm tot 4:00 pm

Lente-Akkoord

Tweede bijeenkomst op donderdag 28 januari van 14:00 tot 16:00

In het veld leven nog heel veel vragen rond het nieuwe energielabel voor nieuwbouwwoningen dat per 1 januari 2021 in werking treedt. Om hier helderheid in te scheppen organiseren we een themagroep Energielabel voor nieuwbouwwoningen. Er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen.

Het label is gebaseerd op de NTA8800. Wat betekent dit nieuwe label voor nieuwbouwwoningen die vóór januari zijn vergund en ná 1 januari 2021 worden opgeleverd? Welke aanvullende informatie moet al tijdens de bouw worden verzameld en bij oplevering aan de EP-adviseur worden verstrekt, zodat hij een energielabel kan afmelden? Moet elke nieuwbouw woning apart opgenomen worden? Wat zijn de regels voor representativiteit? Maar ook: waarom zijn de bedragen voor de indicatieve energierekening op het energielabel zo hoog?

Hilco Pekel (Invent) zal zijn expertise inbrengen tijdens deze tweede bijeenkomst. Het eindproduct van deze themagroep is een factsheet met antwoorden op veel gestelde vragen.

Voor wie?

Ontwikkelaars, bouwbedrijven en corporaties aangesloten bij Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en WoningBouwersNL.

U kunt zich hier aanmelden voor de themagroep

Wanneer?
Datum:
de tweede bijeenkomst vindt plaats op donderdagmiddag 28 januari 2021. Het inhoudelijke programma duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur.
Locatie: via MS Teams. U ontvangt een bevestiging met agenda-item en link. Enkele dagen van tevoren ontvangt u een deelnemerslijst en een programma.
Trekker/gesprekseider: Claudia Bouwens (programmaleider Lente-akkoord ZEN)

Gegevens

Datum:
28 januari 2021
Tijd:
2:00 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.lente-akkoord.nl/?p=41363

Organisator

Lente-akkoord
E-mail:
cb@lente-akkoord.nl
Site:
https://www.lente-akkoord.nl/

Locatie

Online
Nederland + Google Maps
Site:
online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!