Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expertmeeting Life Level(s) – Europese criteria voor duurzaam bouwen

8 april 2021 van 10:00 am tot 12:30 pm

DGBC werkt samen met zeven andere Europese Green Building Councils in het project Life Level(s). Doel is het promoten van een uniforme visie binnen Europa op de drie onderdelen van Level(s), te weten: Life Cycle Assessments (LCA), Life Cycle Costing (LCC) en Indoor Air Quality (IAQ). Level(s) is een EU-initiatief om duurzaam bouwen in Europa te harmoniseren en te promoten.

In 2020 heeft DGBC een inventariserend onderzoek uitgezet over de huidige en gewenste positie van LCA, LCC en IAQ criteria in aanbestedingen binnen Nederland en andere landen in Europa. De resultaten zijn inmiddels verwerkt. Tijdens de expertmeeting Life Level(s) op donderdag 8 april gaan we hier verder op in. Aan de hand van praktijkvoorbeelden diepen we de drie indicatoren verder uit.

Obstakels en mogelijkheden

Tijdens de expertmeeting gaan we met de aanwezige experts in gesprek om de rol van LCA, LCC en IAQ binnen de bouwsector en aanbestedingen te verbeteren om zo te kunnen verduurzamen. We zullen de grootste obstakels en mogelijkheden in Nederland om LCA, LCC en IAQ in openbare aanbestedingen op te nemen identificeren.

Gegevens

Datum:
8 april 2021
Tijd:
10:00 am tot 12:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.dgbc.nl/agenda/expertmeeting-life-levels-europese-criteria-voor-duurzaam-bouwen-344

Organisator

DGBC – Dutch Green Building Council
Telefoon:
+31 (0)88 - 55 80 100
E-mail:
info@dgbc.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!