Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geospatial Knowledge infrastructure summit

24 februari 2021 van 7:00 am tot 25 februari 2021 van 11:00 am

De vierde industriële revolutie heeft invloed op het ecosysteem van geodata. Welke nieuwe ecosystemen zullen ontstaan, hoe verschillen deze van traditionele markten, welke nieuwe businessmodellen zien we opkomen?

De geodata kennisinfrastructuur (GKI) gaat verder dan locatiedata en technologie. Een geodata kennisinfrastructuur geeft locatietechnologie een nieuwe rol en betekenis door het centraal te stellen in de digitale en kenniseconomie. De GKI gaat over geïntegreerde beleidskaders, datapartnerschappen en integratie met technologieën zoals Artificial Intelligence, Internet of Things, 5G enz.

Op  24 en 25 februari 2021, van 0700 tot 1100 (EST) organiseert Geospatial Media de Geospatial Knowledge Infrastructure Summit plaats. Een intensief virtueel tweedaags programma waarin de weg van een ecosysteem van data naar kennis centraal staat.

Gegevens

Begin:
24 februari 2021 van 7:00 am
Einde:
25 februari 2021 van 11:00 am
Evenement Categorie:
Site:
https://geospatialmedia.net/virtual-summits/gki/mapping-our-way-to-4IR/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!