Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Green Buildings Event

6 oktober 2021 van 1:00 pm tot 5:00 pm

We hebben een editie moeten overslaan, maar dit jaar is het Green Buildings Event terug! En wel als hybride event: zowel op locatie als digitaal middels een networking app. Tijdens het event komt de top van de gebouwde omgeving bijeen: gezamenlijk verantwoordelijk voor het eigendom, de exploitatie en duurzaamheid van één miljoen gebouwen en zeven miljoen woningen.

Building Change

Innovatie en verduurzaming gaan hand in hand. Verandering is daarvoor noodzakelijk, daarom ligt de focus dit jaar op de persoonlijke groei van deelnemers en daarmee onze industrie. Want samen bouwen we aan de verandering van onze gebouwen: Building Change.

Opzet van het event

Het doel is om naast inspiratie, kennis en nieuwe contacten, ook concrete tools, energie en overtuiging mee te nemen van deze editie van het Green Buildings Event. Naast het plenaire programma – gevuld met topsprekers én een innovatiefestival voor ontmoetingen en verwondering – wordt een diversiteit aan workshops aangeboden gedurende de break-out sessies. Hierin kunnen deelnemers zich richten op hun eigen leiderschap, persoonlijke groei en effectiviteit qua impact en communicatie.
Zoals je van ons gewend bent, wordt er ook ruime tijd ingelast om oude bekenden en nieuwe contacten te spreken. Want het blijft een samenkomst van iedereen die zich richt op de duurzaamheid van bestaande gebouwen.

Save the date

De locatie is geboekt en de eerste sprekers hebben de datum al geblokt in hun overvolle agenda’s. Hoog tijd dus om ook jouw agenda te blokken voor het Green Buildings Event:

Woensdag 6 oktober vanaf 13:00 uur in de Rijtuigenloods, Amersfoort

Gegevens

Datum:
6 oktober 2021
Tijd:
1:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://cfp.nl/2021/07/12/save-the-date-green-buildings-event-op-6-oktober/

Organisator

CFP
Telefoon:
+31 (0)55 355 5199
E-mail:
info@cfp.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
Amersfoort, Utrecht 3812 GZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
088 000 1570
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden