Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Green Ghent

27 september 2020 van 8:30 am tot 29 september 2020 van 6:00 pm

Green Ghent vakbeurs

Green Ghent vakbeurs voor de private en publieke groensector

Vakbeurs Green Ghent staat garant voor trends en innovaties die uw bedrijf klaarstomen voor de toekomst. Zowel de private als de publieke groensector krijgt volop aandacht. Dankzij een gepersonaliseerd plan en themahallen is doelgericht bezoeken easy peasy.

De groensector groeit en bloeit. Daar draagt u alle dagen een steentje aan bij, waarvoor dank. Maar kijkt u al naar (de uitdagingen van) morgen? Laten we dat samen doen, tijdens Green. Kwestie van netwerken, kennis vergaren en duurzame business doen. Ook uw succesverhaal begint hier.

Vakbeurs Green Ghent is allround voor de groenprofessional. Goed voor zo’n 220 exposanten en 10.000 professionele bezoekers. Van tuinaannemers, overheidsgroendiensten, tuin- en landschapsarchitecten tot retailers. Iedereen vindt z’n weg naar de enige Belgische vakbeurs voor tuin- en parkaanleg. Wees erbij!

Bezoekers

  • Tuinaannemers
  • Tuin- en landschapsarchitecten
  • Overheden – verantwoordelijken groendiensten
  • Retailers: eigenaars DIY zaken, aankopers, …

Als Groen uw vak is, dan is een bezoekje aan de vakbeurs Green Ghent een absolute must. Hier staan de groenprofessionals die u zoekt, kleine en grote bedrijven. Hier vindt u duurzame producten en diensten die uw bedrijf een boost geven. Het is een walhalla van kennis, dus een niet te missen event. En het mooie is: dankzij een gepersonaliseerd plan en themahallen verliest u geen tijd.

Waarom bezoeken?

  • Om te informeren en nieuwe trends te ontdekkenOm nieuwe contacten te leggen of te onderhouden
  • Om offerte te vragen of te bestellen
  • Om specifieke producten of diensten te vinden
  • Om knowhow op te doen tijdens lezingen en infosessies
  • En veel, veel meer

Vakbeurs Green Ghent biedt volop potentieel voor de groenprofessional, zowel de publieke als de private groensector. Het stijgend aantal exposanten editie na editie is het mooiste bewijs. Green is de enige allround Belgische vakbeurs voor tuin- en parkaanleg. Uniek in z’n soort en een vaste waarde voor de community. Netwerken, ontmoeten, beleven… hier gebeurt het, hier moet ook u bij zijn.

Gegevens

Begin:
27 september 2020 van 8:30 am
Einde:
29 september 2020 van 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.green-expo.be/

Organisator

Easyfairs Flanders Expo Ghent
Telefoon:
+32 (0)9 241 92 11
E-mail:
flandersexpo@easyfairs.com
Site:
https://www.flandersexpo.be/

Locatie

Flanders Expo
Maaltekouter 1
Gent, 9051 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 (0)9 241 92 11
Site:
https://www.flandersexpo.be/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!