Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groene Huisvesters: Circulariteit door samenwerking in de keten

27 januari 2021 van 10:00 am tot 11:30 am

Hoe kan jouw corporatie meer circulair werken? Hoe zorg je voor intern draagvlak onder collega’s? Welke keuzes maak je in de selectie van ketenpartners en wat betekent circulair werken voor de samenwerking? Graag gaan wij daarover het gesprek met jou aan.

Kim Kerckhoffs en Sietse Jager van Talis delen hun ervaring met een circulair renovatieproject in de Voorstenkamp in Nijmegen. Zij gaan in op de communicatie met huurders en de samenwerking met ketenpartner Quadrant, die ook hun ervaringen in deze bijeenkomst delen.

Haico van Nunen, Lector duurzame renovatie Hogeschool Rotterdam en werkzaam bij Bouwhulpgroep onderzocht waar de kansen liggen voor corporaties en hoe deze te verzilveren zijn door samenwerking in de bouwketen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!