Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grondbeleid en nieuwbouw

21 januari 2021 van 10:00 am tot 11:30 am

We ervaren allemaal hoe lastig het op het moment is om concrete nieuwbouwplannen op de rit te krijgen. Ieder heeft zijn eigen ervaringen: wat werkt wel en wat niet? We kunnen veel van elkaars ervaringen leren. Daarom organiseert het Team Nieuwbouw, wegens succes van de vorige reeks, een tweede reeks webinars over Nieuwbouw. Graag nodigen wij u hiervoor uit. Dit is de vierde webinar in een reeks van vijf.

Wat kunt u verwachten? 

  • Het hoofddoel van de bijeenkomsten is om kennis op te doen en van elkaar te leren.
  • Telkens zijn bestuurders van corporaties aanwezig die op het terrein van het onderwerp goede ervaringen hebben opgedaan, waar ook anderen wat aan hebben.
  • We zorgen voor expert-kennis over het onderwerp, maar ook voor informatie ‘hoe het in de praktijk werkt’. We horen ook graag uw ervaringen.
  • We reflecteren op ons eigen handelen: hoe halen wij het meeste uit onze eigen organisaties?
  • Op basis van dit alles gaan we met elkaar in gesprek, waarbij we op zoek gaan naar oplossingen: Hoe zorgen we dat het wel werkt? Hoe versterken we de samenwerking met gemeenten, bouwers en anderen?

Voor wie?  
Bestuurders, directieleden vastgoed en medewerkers vastgoed en projectontwikkeling. Aedes-leden zijn van harte welkom. We zoeken juist naar de verbinding tussen bestuur en uitvoering. (De bijeenkomst van 28 januari is met marktpartijen erbij. De rest is alleen voor corporaties bedoeld en is daarmee besloten)

Gegevens

Datum:
21 januari 2021
Tijd:
10:00 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Site:
https://www.aedes.nl/agendas/2021/01/21-webinar-grondbeleid-en-nieuwbouw.html

Organisator

Aedes vereniging van woningcorporaties
Telefoon:
088 233 3700
E-mail:
info@aedes.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!