Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingcafé – de jongste cijfers van NEVI, economie en industrie

4 juni 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

gratis

Op de eerste vrijdag van juni gaan we met Albert Jan Swart (sector econoom industrie ABN AMRO) in op de jongste cijfers van de NEVI PMI®, economie en technische B2B.

Met relgemaat publceert Albert Jan over ontwikkelingen in de maakindustrie. Recent over de impact van de belastingschuld in de industrie die mede onder invloed van alle corona-maatregelen is opgelopten.

Daarnaast verzorgt hij het redactionele commentaar bij de maandelijkse cijfers van NEVI. Albert Jan zal zeker ook vrijdag hierop ingaan en op ontwikkelingen in toeleverketens van chips en plastics en zelfs spaanplaat.

Kom je ook (weer) aanwaaien?
Kom je ook (weer) aanwaaien en met elkaar discussieren over de betekenis van al die cijfers voor de business development van bedrijven in technische B2B sectoren.

Inhoud, gezellig en informeel
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Een wekelijkse plaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé: deelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar word je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

 

Lees hier de reacties van deelnemers:

Gegevens

Datum:
4 juni 2021
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.stem-imc.com/k/nl/n1866/news/view/83333/70052/het-stemmingcafe-de-jongste-cijfers-van-nevi-economie-en-industrie.html

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!