Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingcafé – je thuis studio: next step in online presenteren

30 april 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

gratis

De datum 30 april roept bij heel wat mensen nog herinneringen op aan ‘presentaties’ voor een bordes een studio in een paleistuin. Maar Koningsdag is a.s. vrijdag al achter de rug en wordt anders al jaren anders ingevuld dan toen. Nieuwe en andere inzichten zeg maar.

Vrijdag 30 april is het gewoon de laatste vrijdag van deze maand. En zoals vaker neemt Maarten van der Boon ons dan mee in wat ontwikkelingen op het gebied van ICT die ook van toepassing zijn in marketing, sales en communicatie.

Deze week over de mogelijkheden van de ‘thuisstudio’. Waarmee je jouw presentaties, klantcontact of verkoop gesprek kunt professionaliseren. En moeilijk is het niet.
Maar dat legt Maarten je vrijdag wel verder uit.

Allle reden dus om (weer) aan te komen waaien!
En te laten horen welke oplossingen jij kent. Want er zijn meer mogelijkheden.

Inhoud, gezellig en informeel
Het STEMmingscafé is een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen. Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé: deelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar word je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

 

Lees hier de reacties van deelnemers:

Gegevens

Datum:
30 april 2021
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.stem-imc.com/k/nl/n1867/news/view/83333/70057/het-stemmingcafe-je-thuis-studio-next-step-in-onlne-presenteren.html

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!