Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingcafé – over nieuwe perspectieven in economie en marketing voor technische B2B bedrijven.

16 april 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

gratis

Het is het jaar 2050. De tijden van wereldpandemieën, schrijnende armoede, ongelijkheid, moeizame energietransities en andere vroeg 21e-eeuwse vraagstukken liggen achter ons. Er heerst een nieuwe economische orde die alles veranderde. Een waardebewuste economie.

In het boek Doing the right thing, a value based economy, schetst hoogleraar Arjo Klamer een nieuw perspectief. Een andere economische kijk waarin waarden en

waarderealisatie centraal staan. Het rekent af met de dominante neo-liberale denkwijze die ons huidige economische model beheerst. Maar Klamer zet er ook iets in de plaats voor terug.

Wat kun je als marketeer hiermee?
De vraag is wat wij als marketeers in de technische B2B hiertmee kunnen. Hoe is deze manier van economisch denken toepasbaar binnen de bedrijven waar we voor werken? Daarover gaat het STEMmingscafé van vrijdag 16 april. Het uur zal veel te kort zijn om de inhoud van Klamers werk recht te doen.

Toch waagt Ton Oosterwijk – onze gast aan de ST@Mtafel deze editie – een poging om de hoofdlijn te vatten en te vertalen naar onze dagelijkse praktijk in technische B2B.

Allle reden om (weer) aan te waaien en je stem te laten horen!

 

Inhoud, gezellig en informeel
Het STEMmingscafé is een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen. Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé: deelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar word je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

 

Lees hier de reacties van deelnemers:

Gegevens

Datum:
16 april 2021
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.stem-imc.com/nl/aanmelden-stemmingscafe-en-explore-programma

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!