Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmings-café – wekelijkse online plaats om te verbinden in crisistijd

19 juni 2020 van 2:00 pm tot 3:00 pm

De daad bij het woord voegen was onze reactie op recente woorden van premier Mark Rutte. En daarom organiseren we (voorlopig) iedere vrijdagmiddag van 14 tot 15 uur het online STEMmings-café.

HEt Stemmings-café – online wel te verstaan – is geen verplichte kost om bij te wonen. Maar een vast online-moment waarop je als professional uit de maakindustrie, bouwsector en installatietechniek digitaal ‘binnen kunt lopen’. Om te luisteren of het gesprek aan te gaan. Elkaar te ontmoeten of om datgene wat je in deze bijzondere tijden bezighoudt te delen.

En je hoeft er geen lid voor te zijn van STEM Industrial Marketing Association. Maar wel feeling hebben met business development, (industriële) marketing, communicatie, sales, innovatie. Ongeacht of je daar:

  • direct verantwoordelijk voor bent binnen jouw organisatie;
  • de uiteindelijke eindverantwoordelijke bent op algemeen, commercieel of financieel gebied;
  • of gewoon als ‘techneut’ interesse in hebt.

Locatie
Online via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Deelnemen?
Jouw deelname is kosteloos en vrijblijvend. Hoewel we natuurlijk hopen dat je vaker langskomt en ‘blijft plakken’.

De eerste keer vooraf aanmelden via onderstaande button is wel van belang. Dan kunnen we je een link voor deelname toezenden. Daarna ontvang je gewoon wekelijks een uitnodiging met link voor deelname.

PS. Wil je eerst nog een lezen wat er zoal besproken is tijdens de afgelopen STEMmings-cafés? Lees dan hier ons blog over het STEMmings-café: maak je hoofd leeg, houd focus en andere zaken die besproken zijn.

Organisator

STEM Industrial Marketing Cenre
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Website:
http://www.stem-imc.com
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!