Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – ‘Help er ligt een engineer op de verloskamer’

5 maart 2021 van 12:30 pm tot 1:30 pm

Gratis

Het blijft nog een vreemd fenomeen: een vrouw in de techniek of in de B2B-sector. Ok, in de marketing zien we er nog wel eens een. Maar waarom wil het verder nog niet zo lukken*. En hoe kunnen we het tij keren. Zeker nu het alle hands aan dek is en personeelstekort overal wordt gevoeld.

Quota? Voorlichting? Welk marketingplan helpt ons gendervriendelijk te zijn? Want we kunnen nog wel een heleboel ontbrekende minderheden noemen toch? En waarom kan marketing in de B2B volgens jou wel zonder vrouwen?

De discussie wordt deze keer ingeleid door Christien Nuboer (hoofdredacteur Pomp.nl) in het kader van internationale vrouwendag (maandag 8 maart) en in het licht van diverse arbeidsmarktontwikkelingen:

Kom ook (weer) aanwaaien en je stem over dit onderwerp laten horen?

Het STEMmingscafé dé wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, sales-, innovatieprofessionals en iedereen met interesse in business development in technische B2B.

Inhoud, gezellig en informeel
Het STEMmingscafé is in maart 2020 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé is: ddeelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar wordt je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is iedere vrijdagmiddag online via TEAMS, van 13.30 tot 14.30.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Gegevens

Datum:
5 maart 2021
Tijd:
12:30 pm tot 1:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.stem-imc.com/nl/aanmelden-stemmingscafe-en-explore-programma

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!