Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé on Tour laat je proeven aan 3D printing

16 juli 2021 van 1:30 pm tot 6:00 pm

gratis

Bijna vakantie, althans in midden en zuid Nederland. En we mogen weer meer naar buiten.

Reden om deze zomer ‘on tour’ te gaan met het STEMmingscafé. Maar vanwege coronamaatregelen beginnen we daar a.s. vrijdag voorzichtig mee.

Dat doen we ter afsluiting van een seizoen STEMingscafés bij PartsOnDemand.

En je bent die middag ook van harte welkom bij deze 3D innovator die gevestigd is in een iconische locatie: de Werkspoorfabriek in Utrecht.

Want PartsOnDemand opent vrijdag 16 juli vanaf 15.00 uur haar deuren voor iedereen die meer wil weten over (industrieel) 3D printen.

Eerst online
Tijdens het (online) STEMmingscafé (13.30 tot 14.30 uur) gaan we deze middag op locatie in op de marktkansen van 3D printing, wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen en het business model van jouw organisatie.

En het mooie is: je hoeft zelf de 3D productie niet in huis te halen. Dat kun je laten verzorgen door professionals. Zie jij de voordelen al voor jouw organisatie? Praat er dan over mee tijdens deze eerste versie van ‘het STEMmingscafé on Tour’.

Zelf zien en aan 3D printing proeven?
Interesse om vanaf 15.00 uur Ron, Neil en de rest van het PartsOnDemand team of Maarten en Willem van STEM-imc persoonlijk te ontmoeten? Meld je dan aan voor dit ‘behind the scenes’ event aan door hier je ticket te claimen. Het aantal deelnemers aan dit ‘live event’ is beperkt tot 30 deelnemers. Dit mede vanwege nog geldende corona maatregelen.

En, neem je eigen verantwoordelijkheid:
– houd rekening met anderen en afstand;
– neem de nog steeds geldende coronamaatregelen in acht;
– kom niet langs als je corona gerelateerde klachten hebt (meld je dan af, zodat jouw ticket aan iemand anders uitgereikt kan worden).

Kom je (ook) weer aanwaaien en je stem laten horen?

Het STEMmingscafé
dé online VrijMiBo in marketingland en wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B. Om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Inhoud, gezellig en informeel
Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Investering
Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.

Deelnemen?
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de ‘aanmeldbutton’. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

Gegevens

Datum:
16 juli 2021
Tijd:
1:30 pm tot 6:00 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://stem-imc.com/inschrijving-opleidingen-stem-imc/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden