Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – over servitisering: service die een stapje verder gaat!

21 mei 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

gratis

Servitiseren. Wellicht een duur woord voor het fenomeen dat bedrijven producten verrijken met diensten. Servitiseren is echter meer dan het leveren van wat extra service. Het gaat er daarbij om meer klantwaarde te creëren met aanvullende diensten. Servitiseren betekent dat bedrijven de bestaande product-oriëntatie inruilen voor een service-oriëntatie.

Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Alle reden voor Xander Stegehuis om zijn promotie-onderzoek te wijden aan manieren om servitisering sneller en eenvoudiger van de grond te krijgen en te implementeren. Want één ding is wel zeker: bedrijven die op de juiste wijze stappen richting servitisering zetten en weten te implementeren, realiseren lange termijn relaties met afnemers en betere resultaten.

Alle reden om er in het STEMmingscafé een keer met Xander van gedachte over te wisselen en dus ook (weer) aan te komen waaien.

 

Inhoud, gezellig en informeel
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Een wekelijkse plaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé: deelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar word je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

 

Lees hier de reacties van deelnemers:

 

 

Gegevens

Datum:
21 mei 2021
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.stem-imc.com/k/nl/n1866/news/view/83333/70052/het-stemmingscafe-over-servitisering-service-die-een-stapje-verder-gaat.html

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!