Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – tendensen in tenders waar je beducht op moet zijn

12 maart 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

gratis

Tenders. Het ene bedrijf haalt de ene na de andere oprdracht er mee binnen. Het andere bedrijf vangt keer op keer bot. En weer andere bedrijven beginnen er maar niet eens aan.

Maar als je dan toch meedoet aan een tender. Zorg er dan wel voor dat je weet wat de tendensen zijn en waar je rekening mee moet houden om de beste kans te maken de tender te winnen. Want steeds vaker draait het niet meer om de laagste prijs.

Manfred Roosenstein gaat daarom graag met ons de discussie aan over de tendensen in tenders en waar je op moet letten.

Kom je ook (weer) aanwaaien en je stem laten horen?

Het STEMmingscafé dé wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, sales-, innovatieprofessionals en iedereen met interesse in business development in technische B2B.

Inhoud, gezellig en informeel
Het STEMmingscafé is in maart 2020 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé is: ddeelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar wordt je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is iedere vrijdagmiddag online via TEAMS, van 13.30 tot 14.30.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

 

Lees hier de reacties van deelnemers:

Gegevens

Datum:
12 maart 2021
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.stem-imc.com/nl/aanmelden-stemmingscafe-en-explore-programma

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!