Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – welke rol speel jij op weg naar circulariteit

26 maart 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

gratis

Circulariteit. Maar ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en werken aan sustainability. Zijn het nu onderwerpen voor de boardroom/het top management van een organisatie? Marketeers, ontwikkelaars, inkopers of operations? De overheid, de consument/afnemer of juist de waardeketen van technische B2B bedrijven tot ‘mainstream’ denken en handelen (moeten) leiden.

In het STEMmingscafé gaan we samen met jou en Puck Middelkoop (Circularities) op zoek naar antwoorden vanuit de vraag: ‘welke rol speel jij in jouw technische B2B bedrijf op weg naar circulariteit.

En om de discussie wat kracht bij te zetten, verwijzen we naar een column van schrijver/columnist Tommy Wieringa in NRC. Gepubliceerd zaterdag 13 maart 2021 aan de vooravond van de verkiezingen voor de Tweede kamer dit jaar.

Kom ook (weer) aanwaaien en breng je stem laten horen!
Want dit is een onderwerp dat precies past bij de bezoekers van het STEMmingscafé: managers en marketing, communicatie, sales, innovatie maar ook finance, operations en overige professionals in technische B2B met belangstelling voor business development en de ontwikkeling van hun organisatie.

Het STEMmingscafé: dé wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, sales-, innovatieprofessionals en iedereen met interesse in business development in technische B2B.

Inhoud, gezellig en informeel
Het STEMmingscafé is een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen. Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé: ddeelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar word je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Gegevens

Datum:
26 maart 2021
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.stem-imc.com/nl/aanmelden-stemmingscafe-en-explore-programma

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!