Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe draagt CSC bij aan de verduurzaming van Nederland?

30 maart 2021 van 1:00 pm tot 2:30 pm

Betonhuis en de certificerende instellingen Kiwa, SGS en SKG-IKOB organiseren samen een webinar over CSC en hoe het keurmerk bijdraagt aan de verduurzaming van Nederland.

Het internationale CSC-systeem zorgt ervoor dat beton op een verantwoorde manier beton wordt geproduceerd. Met verantwoord doelen wij op bijvoorbeeld de bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking. Met CSC wordt duurzaam beton uitgevraagd en geleverd. Certificaathouders zijn grondstofleveranciers en betonproducenten. Zij mogen CSC alleen voeren, als zij voldoen aan strenge eisen ten aanzien van betrouwbaarheid, deskundigheid, duurzaamheid en arbeidsveiligheid. CSC geeft zekerheid voor de afnemers van beton. De verantwoorde productie van beton wordt gegarandeerd en geeft daarmee de benodigde basis om samen te werken. Zij geven advies over de circulaire mogelijkheden van beton en beschikken over transparante milieudata. Certificaathouders leveren een hoge kwaliteit beton en tonen herkomst van grondstoffen aan.

Webinar

In dit webinar worden in circa 1,5 uur de nieuwste ontwikkelingen besproken door adviseurs van Betonhuis, de Regional System Operator van CSC in Nederland, de schemabeheerder van het CSC-keurmerk en specialisten van de certificerende instellingen.

Gegevens

Datum:
30 maart 2021
Tijd:
1:00 pm tot 2:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://betonhuis.nl/betonhuis/hoe-draagt-csc-bij-aan-de-verduurzaming-van-nederland

Organisator

Betonhuis
Telefoon:
0348 484 400
E-mail:
info@betonhuis.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!