Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Industrieel en circulair bouwen: HOUTbaar van TBI

22 april 2021 van 4:00 pm tot 5:00 pm

In april en mei organiseert NEPROM online kennissessies over industrieel en circulair bouwen. Laat je inspireren en informeren door koplopers en verkenners uit ons midden over de veranderingen die zij in hun organisatie in gang hebben gezet.
We willen als sector sneller, goedkoper en vooral duurzamer woningen bouwen. Een belangrijk deel van de oplossing kunnen we vinden in industrieel en circulair bouwen. Dat betekent echter wel grote veranderingen voor de gehele bouwketen, van toeleverancier tot aan de bewoner. De professionele opdrachtgevers, de leden van de NEPROM, nemen bij die transitie een centrale positie in. Wat betekent deze omslag voor jou en jouw onderneming als opdrachtgever? Wat moet er in de omgeving anders, bij gemeenten, het Rijk, beleggers, kopers en huurders? Hoe geef jij als opdrachtgever sturing aan dat veranderingsproces? Om grip op de antwoorden te krijgen organiseert de NEPROM een reeks kennissessies, exclusief voor de leden. Koplopers en verkenners uit ons midden vertellen over de veranderingen die zij in hun organisatie in gang hebben gezet. We delen kennis en ervaring, als ijkpunt voor de eigen ontwikkeling en om te bezien welke collectieve actie geboden is.

HOUTbaar van TBI
Rudy van Gurp (TBI Woonlab) Gert van Vugt (Sustainer Homes) en Pieter Stoutjesdijk (The New Makers)
De TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmansgroep hebben HOUTbaar ontwikkeld, waarmee ze streven naar een circulaire samenleving; een wereld die voor altijd gezond en leefbaar blijft waarbij we niets verspillen of vervuilen. HOUTbaar maakt modulaire woningbouw in hout op grote schaal haalbaar en betaalbaar. Samen met The New Makers en Sustainer Homes zijn al twee woningtypes ontwikkeld. Met HOUTbaar zetten ze een standaard neer, waarop andere circulaire ideeën en businessmodellen goed kunnen aanhaken.

Op donderdag 22 april van 16.00 – 17.15 uur organiseert NEPROM de online kennissessie over industrieel en circulair bouwen met Rudy van Gurp (TBI Woonlab) Gert van Vugt (Sustainer Homes) en Pieter Stoutjesdijk (The New Makers)

Gegevens

Datum:
22 april 2021
Tijd:
4:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.neprom.nl/events/details.aspx?Id=B600FBD5-3575-49F6-B69F-0EF1AA549F64

Organisator

NEPROM
Telefoon:
070 - 337 0332
E-mail:
info@neprom.nl
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!