Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Industrieel, Flexibel en Demontabel (IFD) bouwen

29 juni 2020 van 2:00 pm tot 3:00 pm

Op maandag 29 juni organiseren Platform WOW en de provincie Noord-Holland een online kennisbijeenkomst over Industrieel, Flexibel en Demontabel (IFD) bouwen.

Een ‘bruggenfabriek’ waardoor we sneller, efficiënter en circulair kunnen werken

Nederland staat voor een grote uitdaging. Veel bruggen zijn toe aan renovatie of vervanging. Hoe pakken we dat slim aan? Industrieel, Flexibel en Demontabel (IFD) bouwen helpt daarbij. Door deze methode ontwikkelen we een ‘bruggenfabriek’ waardoor we sneller, efficiënter en circulair kunnen werken. Het normalisatie instituut NEN werkt daarom samen met partijen in de markt aan een NTA (Nederlands Technische Afspraak) teneinde onderdelen van bruggen te standaardiseren. Wat is de stand van zaken van de NTA, de implementatie van IFD in projecten en wat levert IFD op? Samen met de markt zoomen we in op deze ontwikkelingen.

Wanneer mag je dit webinar niet missen?

  • Als je je bezig houdt met bruggen.
  • Als je een bijdrage wilt leveren aan de klimaatdoelstellingen, circulair bouwen, levensduurverlenging en duurzaamheid.
  • Als je nieuwsgierig bent hoe IFD is verbonden aan gerelateerde initiatieven met betrekking tot de vernieuwingsopgave van de GWW en andere innovaties (ISB, materialenpaspoort, digitale ontwerpmethodes).
  • Als je wilt meedenken over de mogelijkheden van IFD of in ieder geval op de hoogte wilt zijn en blijven.

Het webinar geeft je de volgende inzichten

  • Het webinar geeft je meer inzicht in wat IFD is en hoe je het kunt toepassen, het IFD netwerk, de laatste ontwikkelingen en de plannen voor de nabije toekomst.
  • Het webinar geeft je meer inzicht in hoe IFD zich verhoud tot andere ontwikkelingen.

Je kunt je alvast inlezen

Gegevens

Datum:
29 juni 2020
Tijd:
2:00 pm tot 3:00 pm
Evenement Categorie:
View Evenement Website

Organisator

WOW – Wegenbeheerders Ontmoeten Wegenbeheerders platform
Telefoon:
06 11 08 26 25
E-mail:
info@platformwow.nl
View Organisator Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante bouwgerelateerde vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!