Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatiebijeenkomst Themagroep Houtbouw

22 september 2021 van 4:00 pm tot 5:30 pm

Om de kennisontwikkeling en -deling rond houtbouw te versnellen en met beleidsmakers in gesprek te gaan over wet- en regelgeving, starten NEPROM, Aedes, Bouwend Nederland en de MRA Green Deal Houtbouw de Themagroep Houtbouw. Op 22 september van 16.00-17.30 uur zal een informatiebijeenkomst plaatsvinden.
De Themagroep Houtbouw is bedoeld voor professionele opdrachtgevers die van plan zijn om vóór 01-01-2024 te starten met een houtbouwproject, in de MRA maar ook daarbuiten. Aan de hand van nieuwe houtbouwprojecten ontstaan inzichten in kansen en uitdagingen. Deze worden besproken, er wordt gezocht naar oplossingen, zo nodig worden externe experts ingeschakeld om complexe struikelblokken te onderzoeken, en inzichten worden gedeeld met de hele bouwkolom en overheden.

De Themagroep zal te zijner tijd deel gaan uitmaken van een nieuw Kennisontwikkelingsprogramma dat zich richt op opschaling van circulariteit in de bouw.

Tijdens deze online informatiebijeenkomst op 22 september van 16.00 – 17.30 hoor je wat we gaan doen, hoe het staat met het Convenant van de MRA Green Deal Houtbouw en wat de Themagroep de komende jaren kan betekenen voor jouw bedrijf en jouw inspanningen op het gebied van verduurzaming. Daarnaast horen we graag wat je verwacht, hoe de themagroep jou kan helpen en welke kansen en uitdagingen jij ziet op het gebied van houtbouw. Een uitgebreid programma ontvang je zodra je je hebt aangemeld.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de Themagroep maar niet op 22 september kunt deelnemen aan de informatiebijeenkomst, kun je dat doorgeven. Je ontvangt dan het verslag van de bijeenkomst en we plannen een tweede bijeenkomst in waarop je wordt bijgepraat.

Gegevens

Datum:
22 september 2021
Tijd:
4:00 pm tot 5:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.neprom.nl/events/details.aspx?Id=6C8FFA0A-CC80-4822-AF2A-6DE99589CC5B

Organisator

NEPROM
Telefoon:
070 - 337 0332
E-mail:
info@neprom.nl
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE EVENTS IN DE INFRA, UTILITEITSBOUW, WONINGBOUW EN WATERBOUW!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden